luni, 18 mai 2009

hai hui

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

13 comentarii:

  1. de kkt pozele cu tigani

    RăspundețiȘtergere
  2. e un exercitiu foto, nu un promo social.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu conteaza. puteai sa faci si tu un exercitiu foto cu copii albi eventual blonzi si cu ochii albastri. Sau aia sint pe cale de disparitie si ai trecut la elogiul natiunii inlocuitoare?

    RăspundețiȘtergere
  4. poti sa te uiti la o postare anterioara si o sa vezi si copii albi. a face o fotografie nu inseamna a elogia subiectul. imi plac copiii blonzi cu ochi albastri, dar asta nu inseamna ca restul copiilor nu pot fi expresivi. fie ei si de natiuni conlocuitoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. bine mai....tu si tiganii tai....

    RăspundețiȘtergere
  6. oricum ar fi, puteai sa alegi copii romani pentru poze. confunzi pitorescul cu inapoierea si mizeria umana.

    RăspundețiȘtergere
  7. in timp ce puradeii se manifestau in fata obiectivului tau, copiii romani isi faceau temele si eventual luau lectii de limbi straine sau de pian. ca, nu-i asa...daca vezi 10 tigani in strada si nici un roman ai impresia ca romania e populata numai de tigani. faci fotografii ieftine cu pretentii de pitoresc si cu efecte bagate la misto. dezamagitor....

    RăspundețiȘtergere
  8. eu sper din tot sufletul sa fi lasat temele si pianul si sa fi fost in parc sa se bucure de soare, de iarba, de mirosul de iasomie, de macii infloriti, sa alerge, sa rada cu pofta, sa plimbe un catel, sa inalte un zmeu.

    cine a vorbit de vreun pret? poate sunt ieftine, poate sunt pretioase, poate ca inseamna sau nu inseamna nimic. dar atata vreme cat trezesc reactii( pro sau contra) inseamna ca si-au atins scopul.

    RăspundețiȘtergere
  9. si un kkt in mijlocul strazii trezeste reactii....asta nu inseamna ca si-a atins scopul nu-i asa oaie neagra blonda?

    RăspundețiȘtergere
  10. copiii romani sint preocupati sa se realizeze in viata si fac asta de mici (gratie parintilor) nu bat maidanul si cer ajutoare de la stat si locuri pentru minoritati fara examen in facultati asa ca daca nu erau in parc sa ridice zmeie si sa fie injurati si scuipati de tigani atunci stii de ce.

    RăspundețiȘtergere
  11. ca tot vorbeam de mirosul de iasomie...

    RăspundețiȘtergere
  12. copiii romani , ca orice alti copii, sunt preocupati de copilaria lor. de joaca, de rasete, de culori. si trebuie lasati sa se bucure (de catre parintii lor).

    RăspundețiȘtergere